Ezen az oldalon a leggyakoribb kezeléstípusok rövid leírását találhatja meg. További kérdéseire is szívesen válaszolunk személyesen, telefonon vagy e-mailben.

Kezelések

Philips ZOOM

 

Philips ZOOM rendelői fogfehérítés: Az akciós fogfehérítések világában nem könnyű eligazodni, ha minőségi megoldást keresünk. Sokatmondó tény, hogy a ZOOM fogfehérítő rendszerrel nem találkozunk kuponos oldalakon. Nem véletlenül. A holland cég komplex szolgáltatáscsomagot kínál a fehér fogakra vágyó pácienseknek, melynek része az elő- és utókezelés is, amelyet minden más rendelői lámpás fogfehérítő rendszer figyelmen kívül hagy. A Zoom csomag tartalmaz egy otthoni fogfehérítő készletet is, melynek segítségével a rendelőben elért fogszín hosszú évekig fenntarthatóvá válik.

Thermafil gyökértömések

 

A gyökérkezelés hosszútávú sikerességét döntően befolyásolja a gyökértömés minősége. A fogak belsejében lévő csatornák sajnálatos módon koránt sem szabályos lefutásúak. Gyakoriak az elágazódások, mellékcsatornák, melyek gyökértömőanyaggal való zárása, a hagyományos gyökértömésekkel lehetetlen feladat. Rendelőnkben ezért használjuk évek óta a Thermafil rendszerét, melynek segítségével egyedülálló módon, felmelegített, képlékeny állapotban lehet a csatornákba juttatni a gyökértömő anyagot, mely így képes szétáramlani a legbonyolultabb csatornarendszerben is. A gyökértömés később lehűlve, megszilárdulva tökéletes zárást biztosít, lehetővé téve, hogy a kezelt fog akár évtizdekig gyulladás- és panaszmentes maradjon.

Straumann implantátumok

 

A svájci cég jelen volt a tudományág születésénél. Fejlesztéseivel a konkurens cégeknek is irányt mutat, ennek köszönhetően neve, a mai napig egyet jelent a fogászati implantáció csúcsával. Öt évtizedes kutatómunka, tudományos cikkek ezrei tették a legjobban dokumentált implantációs rendszerré. Termékeinek minősége és megbízhatósága kiállta az idő próbáját. A Straumann név a világ minden táján egyet jelent a csúcsminőséggel.

IPS e.max

 

IPS e.max fémmentes kerámia koronák: Az e.max kerámia, mind fizikai, mind esztétikai paramétereiben, kimagaslik az amúgy igen népes préstechnológiai megoldások mezőnyéből. Megjelenése az utóbbi évek legnagyobb áttörését hozta az esztétikai fogászatban. Valósághűségük a fogorvosokat is zavarba ejti, mert nem könnyű feladat a természetes fogak között megbújó e.max korona felfedezése.