top of page

Kezelések

Ezen az oldalon a leggyakoribb kezeléstípusok rövid leírását találhatja meg. További kérdéseire is szívesen válaszolunk személyesen, telefonon vagy e-mailben.

Straumann implantátum
Straumann implantátumok

 

A svájci cég jelen volt a tudományág születésénél. Fejlesztéseivel a konkurens cégeknek is irányt mutat, ennek köszönhetően neve, a mai napig egyet jelent a fogászati implantáció csúcsával. Öt évtizedes kutatómunka, tudományos cikkek ezrei tették a legjobban dokumentált implantációs rendszerré. Termékeinek minősége és megbízhatósága kiállta az idő próbáját. A Straumann név a világ minden táján egyet jelent a csúcsminőséggel.

Philips ZOOM

 

Philips ZOOM rendelői fogfehérítés: Az akciós fogfehérítések világában nem könnyű eligazodni, ha minőségi megoldást keresünk. A ZOOM fogfehérítő rendszerrel nem találkozunk kuponos oldalakon. Nem véletlenül. A holland cég komplex szolgáltatáscsomagot kínál a fehér fogakra vágyó pácienseknek, melynek része az elő- és utókezelés is, amelyet minden más rendelői lámpás fogfehérítő rendszer figyelmen kívül hagy. A Zoom csomag tartalmaz egy otthoni fogfehérítő készletet is, melynek segítségével a rendelőben elért fogszín hosszú évekig fenntarthatóvá válik.

Zoom fogfehérítés
Thermafill gyökérkezelés, gyökértömés
Thermafil gyökértömések

 

A gyökérkezelés hosszútávú sikerességét döntően befolyásolja a gyökértömés minősége. A fogak belsejében lévő csatornák sajnálatos módon koránt sem szabályos lefutásúak. Gyakoriak az elágazódások, mellékcsatornák, melyek gyökértömőanyaggal való zárása, a hagyományos gyökértömésekkel lehetetlen feladat. Rendelőnkben ezért használjuk évek óta a Thermafil rendszerét, melynek segítségével egyedülálló módon, felmelegített, képlékeny állapotban lehet a csatornákba juttatni a gyökértömő anyagot, mely így képes szétáramlani a legbonyolultabb csatornarendszerben is. A gyökértömés később lehűlve, megszilárdulva tökéletes zárást biztosít, lehetővé téve, hogy a kezelt fog akár évtizdekig gyulladás- és panaszmentes maradjon.

IPS e.max fémmentes koronák, héjak

 

Az e.max kerámia, mind fizikai, mind esztétikai paramétereiben, kimagaslik az amúgy igen népes fémmentes megoldások mezőnyéből. Megjelenése az utóbbi évek legnagyobb áttörését hozta az esztétikai fogászatban. Valósághűek, természetesek. A fogorvosok számára sem könnyű feladat a természetes fogak között megbújó e.max korona felfedezése.

e.max fémmentes kerámia korona
bottom of page